Deelnemersinformatie

Startnummers: Wanneer je je vóór 22 oktober 24.00 uur ingeschreven hebt  voor ons evenement, betekent dat dat je je startnummer per post toegestuurd krijgt en kun je je zondag 5 november in alle rust voorbereiden. Wanneer je je na 22 oktober aan meldt, kun je je startnummer op zondag 5 november afhalen bij de tenten voor Hotel NH Atlantic (Deltaplein, Kijkduin).

Op zondag 5 november is er nog een mogelijkheid tot na-inschrijving op het Deltaplein (in de tenten tegenover de ingang van Hotel NH Atlantic). De na-inschrijving is geopend vanaf 11.00 uur en de tarieven zijn dan hoger.

Toiletten: Op het Deltaplein vlak naast de start/finish locatie, staan mobiele toiletten en plaskruizen opgesteld. Deze toiletten zijn kosteloos te gebruiken.

Parcours: De routes van de 5km en 10km lopen gedeeltelijk gelijk. Let goed op: waar de deelnemers aan de 5km na iets meer dan 3km rechtdoor de duinen in gaan, slaan deelnemers aan de 10km rechts af naar de Laan van Poot. Deze splitsing wordt duidelijk aangegeven. De route van de 10km bekijk je hier

Starttijden: 11.45 uur Peuterloop (350m) / 12.00 uur Kids Run (1km) / 12.30 uur Parnassia Laan van Meerdervoort Loop (5km & 10km)

Waterpost 10km: Er is voor de 10km-lopers een waterpost aanwezig op het parcours. Deze waterpost is ingericht door Haag Atletiek en ligt op de atletiekbaan van Haag Atletiek.

Finish: De finish ligt net als vorig jaar naast de muziekkiosk op het Deltaplein. DJ RonRon zal voor extra sfeer zorgen bij de aankomst. Na de finish wordt naast een mooie herinneringsmedaille ook een flesje water uitgedeeld aan alle deelnemers.

Prijsuitreikingen: De prijsuitreiking van de Kids Run vindt plaats om 12.20 uur in de directe omgeving van de finish. De snelste jongen en het snelste meisje per leeftijdscategorie krijgt daarbij een mooie prijs! De prijsuitreikingen van de 10km en 5km zijn rond 13.45 uur. Deze prijsuitreiking is alleen voor de nummers 1, 2 en 3 overall bij de dames en heren. NB: Bij de Peuterloop is geen prijsuitreiking.

Faciliteiten: Omkleed- en douchegelegenheden zijn in de directe omgeving van start en finish helaas niet ter beschikking. Indien gewenst kun je gebruik maken van deze faciliteiten bij atletiekvereniging HAAG Atletiek aan de Laan van Poot 353-A. Op het Deltaplein is beperkte garderobe aanwezig. Persoonlijke eigendommen kunnen geheel op eigen risico gestald worden in de daarvoor bestemde tenten. Deze tenten staan opgesteld tegenover de ingang van Hotel NH Atlantic. Er wordt toezicht gehouden door studenten van de Haagse Hoge School voor Sportstudies.

Uitslagen: Direct na afloop van het evenement, kun je je uitslag terug vinden op www.lvml.nl

Bereikbaarheid: Start en finish van alle onderdelen van de Parnassia Laan van Meerdervoort Loop bevinden zich op het Deltaplein, Kijkduin. Kijkduin is erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer en we adviseren je dan ook daar gebruik van te maken. Voor meer informatie, kijk op www.htm.nl of plan je reis via www.9292ov.nl Wanneer je met de auto komt, adviseren we je gebruik te maken van de openbare parkeerplaats aan de Machiel Vrijenhoeklaan (ongeveer 500m lopen van het Deltaplein).

Schrijf je nu in!