Deelnemersinformatie

Startnummers:
U heeft zich ingeschreven na 22 oktober à u dient uw startnummer af te halen op zondag:

U kunt uw startnummer afhalen in de tenten tegenover de ingang van Hotel Atlantic, aan het Deltaplein in Kijkduin. Afhalen van de startnummers is mogelijk vanaf 11:00 uur. Op vrijdagavond 2 november ontvangt u een mail met uw startnummer. Zorg dat u dit startnummer bij de hand heeft, dat scheelt veel tijd.

 

U heeft zich ingeschreven vóór 22 oktober à u startnummer is opgestuurd:

U heeft zich voor 22 oktober ingeschreven voor ons evenement, dit betekent dat u uw startnummer per post toegestuurd heeft gekregen en u zich zondag a.s. in alle rust kunt voorbereiden. Heeft u uw startnummer niet per post thuis ontvangen, stuur dan aub een mailtje naar info@stichtinglopendezaken.nl Wij zorgen er dan voor dat er alsnog een startnummer voor u klaar ligt in de tent voor Hotel NH Atlantic.

 

Medewerkers / Introducés Parnassia Groep:

De medewerkers van Parnassia die voor 22 oktober hebben ingeschreven krijgen het startnummer thuisgestuurd, medewerkers van Parnassia die zich na 22 oktober inschrijven ontvangen het startnummer in het NH Atlantic hotel op zondag 3 november

Mochten familieleden, vrienden of bekenden nog mee willen lopen en hebben zij zich nog niet aangemeld? Zondag is er nog een mogelijkheid tot na-inschrijving op het Deltaplein (in de tenten tegenover de ingang van Hotel NH Atlantic). De na-inschrijving is geopend vanaf 10.30 uur.

 

Toiletten:
Op het Deltaplein, in de omgeving van de start/finish locatie, staan mobiele toiletten en plaskruizen opgesteld. Deze toiletten zijn kosteloos te gebruiken.

 

Parcours:
Op de website (www.lvml.nl) zijn de parcourskaarten van de verschillende looponderdelen te bekijken. De routes van de 5km en 10km zijn dit jaar anders en de afstanden hebben verschillende starttijden.

 

Starttijden:

  • 11.45 uur        Peuterloop (350m)
  • 12.00 uur        Kids Run (1km)
  • 12.30 uur        5km
  • 13.15 uur        10km

 

Waterpost 10km:
Er is voor de 10km-lopers een waterpost aanwezig op het parcours. Deze waterpost is ingericht door Haag Atletiek en ligt op de atletiekbaan van Haag Atletiek.

 

Start & Finish:
De finish ligt boven aan de strandopgang, net achter het Deltaplein. DJ RonRon zal voor extra sfeer zorgen. Na de finish wordt naast een mooie herinneringsmedaille ook een flesje water uitgedeeld aan alle deelnemers.

 

Prijsuitreikingen:
De prijsuitreiking van de Kids Run vindt plaats om 12.15 uur in de directe omgeving van de finish. De snelste jongen en het snelste meisje per leeftijdscategorie krijgt daarbij een mooie prijs! De prijsuitreikingen van 5km is rond 13.00 uur. De prijsuitreiking van de 10km is rond 14:00 uur. Bij de 5km en 10km is er een prijsuitreiking voor de nummers 1, 2 en 3 overall bij de dames en heren. NB: Bij de Peuterloop is er geen prijsuitreiking.

 

Faciliteiten:
Omkleed- en douchegelegenheden zijn in de directe omgeving van start en finish helaas niet ter beschikking. Indien gewenst kun je gebruik maken van deze faciliteiten bij atletiekvereniging HAAG Atletiek aan de Laan van Poot 353-A. Op het Deltaplein is beperkte garderobe aanwezig. Persoonlijke eigendommen kunnen geheel op eigen risico gestald worden in de daarvoor bestemde tenten. Deze tenten staan opgesteld tegenover de ingang van Hotel NH Atlantic. Er wordt toezicht gehouden door vrijwilligers.

 

Uitslagen:
Direct na afloop van het evenement, kun je je uitslag terug vinden op www.lvml.nl

 

Bereikbaarheid:
Start en finish van alle onderdelen van de Parnassia Laan van Meerdervoort Loop bevinden zich direct achter de strandopgang naar het Deltaplein, Kijkduin. Kijkduin is erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer en we adviseren je dan ook daar gebruik van te maken. Voor meer informatie, kijk op www.htm.nl of plan je reis via www.9292ov.nl. Wanneer je met de auto komt, adviseren we je gebruik te maken van de openbare parkeerplaats aan de Machiel Vrijenhoeklaan (ongeveer 500m lopen van het Deltaplein).

 

T-shirt besteld?
Wanneer u een t-shirt heeft besteld bij uw aanmelding, ontvangt u morgen een afhaalbewijs waarmee u zondag a.s. vanaf 11:00 uur het shirt af kunt halen bij de tenten tegenover de ingang van Hotel NH Atlantic.

Schrijf je nu in!