Sponsors

Main sponsor

Parnassia Groep

Parnassia Groep bestaat uit 10 specialistische zorgmerken die hulp bieden voor alle mogelijke psychische aandoeningen en verslavingsproblemen. Van preventie, hulp bij en samen met de huisarts, thuis bij de patiënt of in de wijk, tot indien nodig in een specialistisch programma op één van onze ruim vijfhonderd locaties. Uiteraard houden we rekening met ieders sociale en culturele achtergrond. We werken in kleinschalige, deskundige teams van professionals die weten wat hun kracht is en die samen hun verantwoordelijkheid nemen. Gezamenlijk leveren wij de best mogelijke behandelingen en zorg op maat voor alle patiënten, ook als het gaat om het hervinden van hun plek in de maatschappij. Parnassia Groep investeert voortdurend in verbetering en vernieuwing als ook in onderzoek en opleiding en in uitstekende bedrijfsvoering. Tientallen medewerkers verrichten wetenschappelijk onderzoek om de geestelijke gezondheidszorg te moderniseren. Jaarlijks behandelen en begeleiden wij ruim 160.000 patiënten.

We weten dat fysieke en mentale fitheid een belangrijke bijdrage leveren aan een juiste balans vinden en behouden in je werk, en voor je leven thuis met je gezin of met je partner, je vrienden en familie. Dit kun je bereiken door voldoende te bewegen, gezond te eten en bewust activiteiten te kiezen die je leuk vind en die je voldoening geven. Hardlopen, ieder in zijn eigen tempo en een eigen afstand, draagt bij aan de fitheid. Parnassia Groep wil die fitheid promoten. Daarom is Parnassia Groep de trotse hoofdsponsor van de Laan van Meerdervoort Loop.

Sign up as sponsor?

An event as the Parnassia Laan van Meerdervoort Run is the ideal oppurtunity to bring your business to the attention of the numerous participants, spectators and other interested parties. You can inquire about the possibilities for cooperation by sending an e-mail to the organisation: info_at_stichtinglopendezaken.nl